Веселин Маринов: Коронавирусът ме върна години назад

Дългата пауза от декември насам започна да тежи, сподели певецът Веселин Маринов в студиото на „Денят започва с Георги Любенов“. Коронавирусът ме върна назад с години, започнаха да ме напускат хора, оплака се музикалната легенда. Той каза, че не планира концерти.

Хората са лишени от духовността, смята певецът. Обичайно Маринов прави 70 концерта, тази година няма да има нито един.

Маринов каза, че ако сега всичко приключи от 1 юни, той вижда музикалния бизнес да се върне на старите си позиции, но все пак не смята, че това ще се случи.

Веселин Маринов: Аз не очаквам никаква помощ. Кандидатствахме по някаква програма за между 3 и 10 000 лева. Не знам какво ще се случи, но и с тях, и без тях на мен няма да ми стане по-лесно.

Певецът е оптимист, според него не винаги лошото трябва да победжава. Маринов е на мнение, че животът няма да e този, който сме имали.

 

БНТ

Пирин Прес

Next Post

Падат поредните ограничения свързани с коронавируса

сб май 30 , 2020
Падат още от ограничителните мерки срещу коронавируса. Вече ще могат да се провеждат конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложения. Това стана ясно след среща на премиера Бойко Борисов с представители на Българското конгресно бюро. В срещата участваха също министърът на здравеопазването Кирил Ананиев и Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб. По време […]