Вижте кога спира тока в община Банско

Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ, за периода 18 – 22декември 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани дейности.

Благоевградска област 
Дата/период Времетраене Населено място Засегнат район /улици, квартал, УПИ, ПИ/
В този текст са посочени датата, периода, времетраенето, населеното място и засегнатия район – улици, квартал, УПИ, ПИ. Подробна информация за засегнатите райони, включително адресен номер, вход или друго уточнение, както и причините за прекъсването можете да намерите на сайта на ЧЕЗ Разпределение в секция „Графици“, „График на планирани ремонти“ на адрес http://www.cez-rp.bg/bg/grafici/grafik-na-planirani-remonti/.

Община Банско
На 19. 12. 2017 г. /09:30 – 10:00 ч.; 11:45 – 12:00 ч. / – Банско: България, местност Рупчовец, Тодор Александров;
На 18. 12. 2017 г. /08:45 – 16:30 ч. / – Банско: Комплекс,,Белведере;, местност Шипоцко;

Пирин Прес

Next Post

Борисов за Банско: За втори лифт с две ръце съм „за“, всичко останало трябва да е според закона

сб дек. 16 , 2017
Думите на 2017 година за мен са „мир“ и „Балкани„. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на обзорното политическо предаване „Годината“ по Дарик радио. По думите му Договорът с Македония е ключов за Балканите. Македония се намира на такова място, че засяга всички държави около себе си. 15 минути, след като […]