Внимание! В Гърция масово свалят номерата за неправилно паркиране

За неправилно паркиране гръцката полиция масово сваля номерата на автомобилите. Акцията се провежда в цялата страна и ще продължи до края на туристическия сезон, предупреждават гръцките полицаи.

Глоби се налагат както на коли с гръцка регистрация, така и с чуждестранни номера, предаде БНР. Чужденците получават обратно номерата на колата след плащане на глобата в размер от 40 до 80 евро, докато гърците остават без кола за три месеца.

Властите съветват нарушителите задължително да подписват наказателния фиш, независимо дали са съгласни с глобата или не, защото само при подписан фиш имат право на обжалване.

Увеличени са полицейските екипи по контрол на трафика. Налагат се високи глоби за всякакъв вид нарушения.

Зачестиха случаите на арест на чужденци, които качват на стоп нелегални имигранти. Полицията предупреждава – в колата да пътуват само хора, които познавате.

Пирин Прес

Next Post

Ивайло Ръхов връчи дипломите на дванадесетокласниците от ПГЕЕ – Банско

пт юни 21 , 2019
С усмивки и малко тъга, след еуфорията от бала си, днес зрелостниците получиха един от най-важните документи в живота си. На церемонията по връчване на дипломите на дванадесетокласниците от ПГЕЕ – Банско, официален гост бе Ивайло Ръхов – заместник-кмет на Общината. Тържественото събитие се състоя в двора на училището, където […]