Внимание: Той си пише с друга! Как да го разкрием?

Вие може да искате да сте единствената, но той може би не е на същото мнение, а социалните мрежи създават минно поле в отношенията, пише Блиц.

Споделянето на огромно количество информация в социалните мрежи създава редица въпроси пред нежните дами: Трябва ли да го отбележа на тази снимка? Ще промени ли семейното си положение във Фейсбук? Дали е прекалено обвързващо, ако напиша статус на стената му?

Но това не са най-важните въпроси! По-притеснително е дали той не си пише с други момичета?Да си го кажем направо! Фейсбук е страхотно средство да поддържаш връзка с близки и познати, но също и за срещи с непознати хора, а защо не и да стартираш нова връзка с помоща му.

Тук са събрани няколко признаци, че може би вашият човек Ви мами във Фейсбук, но въпреки това не бързайте да си правите изводи веднага. Ако забележите някой от тях или всички на куп, не бързайте да ги изтрелвате ваднага като куршуми в гърлото му. Вместо това използвайте тези козове, за да да започнете разговор и да зададете въпросите си. Е, ако не получите отговор, значи отговорът е ясен – вашият човек ви кръшка виртуално, а защо не и реално.

Не сте приятели във Фейсбук

Връзката ви не е нищо серозно! Тогава това е ок. Малко странно, но пък на кой не му е нужно лично пространство. Ако и двамата сте се разбрали за това още в самото начало, то тогава всичко е наред. Ако обаче вече излизате от месеци, а той още не вие е добавил към приятелите си, то това е сериозна причена за подозрение.

Непрекъсното е на линия

Ако гаджето ви е във Фейсбук 24 часа, 7 дни в седмицата, то причината е, че има нещо там, което го привлича. Това е може би някоя друга жена.
Приятели сте във Фейсбук, но все още има скрити публикации

Феайсбук настройките за поверителност се използват, за да подобрим сигурността на профила си, но ако той крие нещо от вас, това е лош знак. Ако отхвърля снимките, но които сте го отбелязали и те не се появяват на стената му, имайте едно на ум. Ако е горд с вас, защо да ви крие.

Държи се все едно не съществувате във Фейсбук

Ако той Ви харесва, обича и уважава, то със сигурност ще споделя и интересите ви и ще харесва всичко, което публикувате на страницата си. Ако не го прави, значи интересът му към вас се е изчерпал.

Прави се на хитър

Не е нужно да искате паролата за неговия Фейсбук! Това е неговото лично пространство и той има право на личен живот. Но ако сте седнали зад него и надничате през рамото му, а той веднага крие телефона си или пък затваря лаптопа си, вие имате право да задавате въпроси.

Пирин Прес

Next Post

Дойде Годината на огнения петел, вижте какво очаква всяка зодия

сб ян. 28 , 2017
В Китай настъпи Лунната нова година, най-важният празник за китайците, съобщи ДПА. 2017 година според китайския хороскоп е година на Огнения петел. Ето какво очаква всяка зодия в годината на Петела На 28 януари навлизаме в годината на Петела според китайския хороскоп. Петелът символизира Слънцето, зората, новото начало и разбуждането и […]