В Банско отбелязаха европейския ден на спорта

Учениците от СУ „Неофит Рилски” огласиха училищния двор с трийсетминутна тренировка по таебо, след която първокласниците се включиха в занимателна физкултура на тема „открий какво е скрито”.

Заниманията продължиха с футболен турнир и лекоатлетически игри. Директорът, Елеонора Барякова и всички преподаватели, се включиха в спортните активности, като показаха как възпитават новото поколение в здравословен начин на живот.

Снимка на Банско/Bansko Official.
Възпитаниците на НУ „Св. Паисий Хилендарски” също отбелязаха Европейския ден на спорта. Те заляха стадиона в града с неповторима енергия и весела надпревара. На фона на любими песни, деца, учители и родители участваха заедно в атрактивни спортни игри. Празникът завърши с химна на училището и думите на директора Евгения Тренчева: „Бъдете активни в ученето, в спорта, в отношенията”.
Банско, носител на титлата „Европейски град на спорта“, отново показа, че от най-ранна детска възраст, младото поколение се приобщава към физическа активност и здравословен живот.

Пирин Прес

Next Post

Задържаха Камен Воденичаров на летището в Париж!

сб сеп. 28 , 2019
Летищните власти в Париж не позволиха на Камен Воденичаров да се качи на борда на самолета за полета от френската столица до Монреал, Канада в четвъртък. Това съобщава bg-voice.com. Пропусната цифра от номера на паспорта на актьора в канадската форма ЕТА /виза/ за влизане в страната извади Воденичаров от списъка с […]