В Гърция сложиха светофар пред кебапчийница, за да няма струпване на хора

Собственик на кебапчийница в Солун е поставил светофар в заведението си, за да осигури спазването на социалната дистанция между клиентите заради коронавируса, съобщи телевизия Скай.

Необичайните времена изискват и необичайни решения! В кебапчийницата на площад Аристотелус в Солун е поставен светофар в зоната за взимане на поръчки, за да знаят клиентите кога могат да преминат напред и кога трябва да изчакат пред заведението.

Освен това менюто на заведението е преработено тематично с ястия, вдъхновени от представителя на министерството на здравеопазването за коронавируса Сотирис Циодрас, от заместник-министъра по гражданската защита Никос Хардалиас, от ограничителните мерки и карантината.

Пирин Прес

Next Post

Гърция сваля утре ДДС-то за общественото хранене и транспорта за летния сезон

чт май 28 , 2020
Гръцкото министерство на финансите внесе снощи в парламента предложение за намаляване на ДДС в общественото хранене и транспорта от 1 юни, съобщи телевизия Скай. Предложението е в рамките на данъчните облекчения за преодоляване на последствията от коронавируса в икономиката, обявени миналата седмица от премиера Кириакос Мицотакис. От 1 юни до […]