В ПРИСЪСТВИЕТО НА МИНИСТЪР РАДЕВ И ЗАМ.-МИНИСТРИТЕ НИКОЛОВА И МАНОЛЕВ, ОБЩИНА САНДАНСКИ ОТКРИВА САНИРАНИТЕ СГРАДИ НА РАЙОННО УПРАВЛЕНИЕ НА ПОЛИЦИЯТА И РАЙОННА СЛУЖБА ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ В САНДАНСКИ

На 4 май /петък/, от 15:00 ч. в двора на Районна служба по безопасност и защита на населението ще се състои официално откриване на административните сгради на полиция и пожарна в град Сандански.

След прилагане на всички мерки за енергийна ефективност на сградите по проект „Повишаване на енергийната ефективност на сградата на РУП и РСПБЗН – гр. Сандански, община Сандански“, те бяха модернизирани и добиха нов, съвременен облик.
Официални гости на откриването ще бъдат г-н Валентин Радев – Министър на вътрешните работи, г-жа Деница Николова – зам.-министър на регионалното развитие, г-н Александър Манолев – зам.-министър на икономиката, народни представители, г-н Бисер Михайлов – Областен управител, комисар Младен Маринов – гл. секретар МВР, г-жа Анджелина Тотева – началник кабинет МВР, комисар Николай Николов – Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението, Директорите на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи и Пожарна безопасност и защита на населението – Благоевград – комисар Николай Хаджиев и инж. Георги Пармаков, началниците на РУП – Сандански и РСПБЗН – Сандански – г-н Борис Щурков и инж. Атанас Атанасов, общински съветници.

Пирин Прес

Next Post

Европа дава до 500 хиляди евро на собственици на горски територии

чт май 3 , 2018
Собственици на горски територии могат да кандидатстват за финансиране на проекти по подмярка „Инвестиции в технологии за лесовъдство и в преработката, мобилизирането и търговията с горски продукти“ на Програмата за развитие на селските райони, съобщават от Областния информационен център – Благоевград. Общият бюджет на процедурата е над 35 милиона лева, […]