Говорят стопаните на къщата за гости, свързана с оставката на шеф в ДФ „Земеделие“

Заместник-изпълнителният директор на Държавен фонд „Земеделие“ Иванка Багдатова-Мизова. Причината – информация, че телефонът й е обявен като контакт в сайт за резервации на къща за гости „Тара“ в село Юндола.

В ефира на NOVA кметското семейство на Емине и Мехмед Местан, което стопанисва къщите за гости, категорично отрече дейността им да има нещо общо с Мизова.

Собствениците на обекта признаха, че познават вече бившата зам.-шефка във Фонд „Земеделие“, защото свекърва й имала имот в Юндола. Но допълниха, че не са я виждали от години.

Зам.-директор от фонд „Земеделие” си отива заради къщите за гости

Семейство Местан казаха, че не знаят как телефонът на Мизова се е появил в сайта на мястото за настаняване. Онлайн рекламата им била предложена от техен гост преди години.

Стопаните на къщата казаха още, че откакто притежават къщата, многократно са били обект на проверки от различни институции, включително ДФ „Земеделие“.

Пирин Прес

Next Post

Много награди в конкурса “Звезди в радиото“организиран от Радио Благоевград

ср май 1 , 2019
Конкурсът “Звезди в радиото“, организиран за девети път от Радио Благоевград и Национална хуманитарна гимназия “Св. Кирил и Методий”, с подкрепата на Регионално управление на образованието – Благоевград, и тази година събра на една сцена талантливите ученици от V-ти, VI-ти и VII-ми клас, състезавали се в разделите „Фолклор“, „Популярна музика“ […]