Голямо задръстване на магистрала „Хемус“, МВР предприе извънредни мерки

Колона от автомобили с дължина от 1,5 км се е образувала на автомагистрала „Хемус“ преди тунела „Витиня“ в посока София. Това съобщават от МВР, като уточняват, че информацията е към 12:30 часа.

С цел намаляване на престоя в тунелите на АМ „Хемус“ е организирано изкуствено забавяне на трафика преди 42-ри км, в посока София, пише Канал 3.бг.

От „Пътна полиция“ напомнят, че в участъка 38-36 км има стеснение поради ремонт на виадуктите. Движението се извършва двупосочно в платното посока Варна. На 33-ти км, в тунел „Витиня“  в посока Варна,  движението отново е двупосочно.

 

От МВР умоляват гражданите, тръгнали на път да бъдат внимателни, толерантни и търпеливи. Водачите стриктно да спазват временната организация и указанията на органите на ред.

Пирин Прес

Next Post

Леля Гошка позлати родния си град

ср дек. 26 , 2018
Дарения за десетки хиляди левове за родния град Искър не спира да прави най-прочутата тото милионерка леля Гошка. От обикновена отрудена жена, която години наред си изкарва прехраната в Испания с пот на челото, българката се превърна в една от най-богатите жени не само у нас, но и на Иберийския полуостров. […]