Гоце Делчев: Гръцки адвокат спипан да кара пиян

Гръцкият адвокат Георгиос Апостолос Пападимитриос получи условна присъда от 3 месеца лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок от Районен съд Гоце Делчев, след като беше спипан от униформените да шофира в пияно състояние.

Отделно от това Пападимитриос ще трябва да заплати глоба в размер на 200 лв и да се прости с книжката си за три месеца от датата на отнемането й.

Обвиняемият гръцки гражданин Георгиос Пападимитриос по професия е адвокат, неосъждан и не женен.

В съдебната зала на Районен съд Гоце Делчев той се е признал за виновен в това, че на 03.05.2016 година, около 05:50 часа в Гоце Делчев, движейки се с лек автомобил Fiat 500 по ул. „Александър Стамболийски“, е шофирал с 1,78 промила алкохол в издишания въздух, пише Инфомрежа.

Присъдата на гръцкият адвокат Георгиос Апостолос Пападимитриос е въз основа на сключено споразумение между защитата на обвиняемия и Районна прокуратура Гоце Делчев.

Пирин Прес

Next Post

Мелник: Възраждат конака с 1,8 милиона лева

вт май 10 , 2016
Една от емблематичните сгради в Мелник – турският конак, се руши в продължение на дълги години. Постройката, която е паметник на културата, се намира в центъра на най-малкия ни град. Целта на община Сандански е да спаси от разруха зданието с европейски средства. Преди двадесетина дни е внесен в Солун […]