Град Сандански в денят на пролетта се радва на своите красиви и талантливи деца

„Децата са цветята на планетата” под това мото, дефилирайки по главната улица на град Сандански, малчуганите предизвикаха усмивки, умиление и създадоха пролетно настроение на гражданите излезли да съпреживеят положителни емоции по повод Деня на пролетта. С партньорството на родителите на децата от детската градина, които им осигуриха карнавални костюми на принцеси, цветя – пролетни аксесоари и шапки, герои от различни приказки се създаде неповторима празнична атмосфера.

Близо два часа улиците бяха изпълнени със завладяващ детски смях и радостни възгласи на възрастните. Децата се забавляваха и създадоха неповторима радостна атмосфера. Да! Град Сандански в денят на пролетта се радва на своите красиви и талантливи деца, които предизвикаха оптимизъм и вяра за бъдещето. Децата са нашето богатство и всеки ден трябва да им засвидетелстваме грижа и внимание, да ги обичаме и правим всичко необходимо за тях. Те са нашето утре, нашето продължение!

Празникът продължи и в детската градина!

Пирин Прес

Next Post

ПРЕДПРИЯТИЯ МОГАТ ДА РАЗВИВАТ БИЗНЕСА СИ С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА

пт мар. 22 , 2019
Експертите на Областен информационен център – Благоевград се срещнаха с представители на бизнеса и работодатели от общините Разлог, Банско, Гоце Делчев и Хаджидимово. По време на информационните срещи, които са част от кампания на тема „Европейски средства в подкрепа на бизнеса“, представители на центъра запознаха присъстващите с три отворени в […]