Гърция търси собствениците на непотърсени наследства и имоти

Гърция търси законните приемници всякакви непотърсени наследства, дори предлага и награди на гражданите, които могат да предоставят информация в случаите, когато са неясни собствениците.

Заместник-министърът на финансите Апостолос Весиропулос заяви, че всеки, който има информация за непотърсен имот, може да спечели до 10 процента от стойността на посочените активи (след тяхното установяване), като уведоми компетентните органи.

Възнаграждението ще бъде връчено, след като ликвидираните активи са вече в патримониума на държавата, при условие че са изминали пет години от смъртта на първоначалния собственик на имота и властите не са получили уведомление за наследството от друг източник.

Пирин Прес

Next Post

НАП предупреди, че спират услугите за потребители с Windows XP

чт февр. 13 , 2020
От 17 февруари всички електронни услуги на Националната агенция за приходите (НАП) няма да бъдат достъпни за потребители с операционна система Windows XP и стари версии на браузери, припомнят от приходната агенция, пише Moreto.net. Потребителите на Windows 7, чиято поддръжка вече спря от производителя, би трябвало да имат достъп, но […]

Pirin Press