Двама педиатри от МВАЛ „Иван Скендеров“ получиха отличието „Лекар на годината“ в Гоце Делчев

Дългогодишните педиатри от Детското отделение в болницата – д-р Костадин Камбов и д-р Йоана Пеева бяха удостоени с признанието  „Лекар на годината“ по предложение на Български лекарски съюз (БЛС).

Двамата лекари получиха високото признание за професионализма и труда си в навечерието на Деня на българския лекар,19 октомври.

Отличията бяха връчени днес, в кабинета на управителя на гоцеделчевската болница д-р Владислав Улевинов. В присъствието на лекари и медицински сестри, докторите Камбов и Пеева получиха плакетите „Лекар на годината“ от д-р Милан Първанов, председател на местната структура на БЛС в Гоце Делчев.

Управителят на МБАЛ д-р Владислав Улевинов и заместникът му д-р Първанов изразиха благодарността си към двамата лауреати, като подчертаха и високия професионализъм и отдаденост им в грижите за здравето на най-малките пациенти от целия  регион.

Пирин Прес

Next Post

На среща с кмета и екипа му, жителите на Дългата махала – град Симитли споделиха своите очаквания за следващия мандат

пт окт. 18 , 2019
Местните посрещнаха с благодарности кмета Апостолов за изпълненото обещание – асфалтирани улици. „Както знаете, обещахме, че ще посетим всяко едно населено място, за да чуем проблемите и желанията на хората. Тук сме не за да правим празни обещания и не за да ви агетираме. Дошли сме, защото ние работим в […]