Две катастрофи в рамките на 90 минути станаха на пътя Гоце Делчев-Банско

Петима ранени при катастрофи, мъртво 20-дневно бебе и удавен е „равносметката“ от 2 юни в Пиринско, предаде БГНЕС.

Преди обяд е подаден сигнал за задушило се 20-дневно момиченце в Петрич, транспортирано е за аутопсия от съдебен лекар в Благоевград.

Към 17 ч. от с Яново, община Сандански е подаден сигнал за открит удавен в напоителен канал мъж. Към местопроизшествието се е отправила полиция, най-вероятно мъжът се е удавил още снощи.

Две катастрофи в рамките на 90 минути станаха днес на пътя Гоце Делчев-Банско. При тях пострадаха петима души, сред които и 11-годишно момче.

В 11.20 ч. при разклона за с. Буково лек автомобил излиза от пътя и се преобръща в дере. С гръдна травма е 50-годишният З.Б. от град Гоце Делчев.

В 13.50 часа е подаден сигнал за ПТП между два автомобила в село Господинци. При него е пострадало семейство от Благоевград и мъж от гр. Гоце Делчев. 38-годишният Г.Г. е с контузии на гръден кош и крак, 35-годишната му съпруга Е.Г. е с контузия на подбедрицата,а 11-годишният им син е с травма на гръдния кош. Всички пострадали са транспортирани до МБАЛ-Гоце Делчев. От другия автомобил има един ранен-54-годишният Г.Д. от Гоце Делчев, който също е с контузия на гръдния кош, пътят бе затворен за движение над 2 часа, а трафикът пренасочен през селото, съобщиха от АПИ.

Пирин Прес

Next Post

За Ботев и освободителите – поклон!

пн юни 3 , 2019
Духовият оркестър и мажоретния състав поведоха шествието към мемориалния парк. Шествието към паметника на Ботев. На Христо Ботев. Една от най-ярките личности в българската история. На 2-ри юни куршум го пронизва, начело на неговата чета. Затова на 2-ри юни спомняме героите и героизма на предците ни. На Ботев и смелите […]