Джулай морнинг с цяла нощ музика на бургаския плаж и тази година

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година, въпреки всички перипетии, които ни донесе тя, съобщиха от Общината.

Община Бургас и приятели ще организират събитието на същото място – със сцена горе от лявата страна на Моста и възможност публиката да се разположи долу на пясъка.

Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Тъй като с посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната, които можете да си закупите на място. Музикалната част ще започне в 20:00 часа. Тази година са ангажирани 11 банди, всичките яки и всичките бургаски:

ГОРЕЩ ПЯСЪК
ONCE
GANG
FOUR
STOKHOLM
SILUET
LEK CITY CASE
SOUNDFULL
STIFF BONES
SALTFIELD
YASEN & FRIENDS

Община Бургас благодари за логистичната подкрепа на Мариана Добрева от група „Силует“ и всички останали съмишленици, които помагат това хубаво събитие да го има всяка година.

 

 

darik.news

Пирин Прес

Вашият коментар

Next Post

Фрапантни практики по българското Черноморие продължават да отблъскват туристите

вт юни 30 , 2020
Фрапантни практики по българското Черноморие продължават да отблъскват туристите, вместо да ги привличат в сегашната криза. За специална екстра в роден семеен хотел разказа читател на в. „Монитор“ – парцал и метла посрещат летовници. За да се избегне среща с камериерките, почиващите получават допълнително занимание в почивката си. Срещу 100 […]