Доведеният син на Емилия Масларова е търсен като поръчител на убийство

Доведеният син на Емилия Масларова – Иво, е заподозреният поръчител на убийството на Станка Марангозова. Това съобщава БНТ.

Мъжът е напуснал страната през март. А подполковникът от НСО, който прокуратурата сочи като ръководител на организирана престъпна група за убийства, е получил от Масларов аванс от 50 000 лева за мократа поръчка – пак според държавното обвинение.

Пред БНТ бившият социален министър Емилия Масларова категорично заяви, че издирваният за убийството на Станка Марангозова Иво Масларов не е неин син.

„Аз имам син, който се казва Константин. Това е син на моя покоен съпруг от първия му брак“, обясни тя.

„Никога не съм живяла с него, нито той с мен, никога не сме поддържали отношения, нямаме добри отношения. Даже и с баща си нямаше такива и дори не присъства на погребението му“, каза Емилия Масларова. Тя добави, че не е виждала повече от четири години Иво Масларов.

Марангозова е дъщеря на д-р Кънчо Марангозов, бивш директор на бургаската болница и депутат от БСП в 38-ото Народно събрание. Преживе тя беше подсъдима заради схеми тип „финансови пирамиди“. Днес, 21 май, от МВР казаха, че тя била върнала много пари по съдебни дела заради измами, а поръчителят на убийството изглежда е поискал екзекуцията заради пари – по думите на прокуратурата и полицаите.

Пирин Прес

Next Post

Вдигнаха българските Миг-ове под тревога

чт май 21 , 2020
Румънски, български и турски самолети изпълниха мисия на въздушна полиция, като придружиха четири руски самолета, прелетели във вторник над Черно море в близост до въздушното пространство на НАТО, съобщава агенция Аджерпрес. Говорителят на министерството на националната отбрана на Румъния Константин Спину уточни, че руските самолети не са навлезли във въздушното […]