Дойде Годината на огнения петел, вижте какво очаква всяка зодия

В Китай настъпи Лунната нова година, най-важният празник за китайците, съобщи ДПА. 2017 година според китайския хороскоп е година на Огнения петел.

Ето какво очаква всяка зодия в годината на Петела

На 28 януари навлизаме в годината на Петела според китайския хороскоп.

Петелът символизира Слънцето, зората, новото начало и разбуждането и именно заради това следващата година ще бъде белязана от успехите и триумфа, но с цената на много търпение и работа.

Годината на Петела ще бъде силна, а впечатленията имат значение.

Ще имаме желание за изглеждаме по възможно най-добрия начин и ще бъдем наясно по въпросите за любовта, парите, бизнеса.

А ето и какво очаква различните представители на зодии в годината на Петела:

Овен – Издигане в служебната кариера. За свободните професии – решаване на финансовия проблем, който ги мъчи отдавна – социалната осигуровка. И здравната също.

Телец – Решаване на здравословни проблеми и сполучлив брак. Годината е доста добра за него.

Близнаци – Страхотен финансов удар и блестяща кариера. В любовта да са предпазливи, за да не я загубят.

Рак – Намиране на своето истинско място под слънцето и неочаквани пари. Стига им толкова.

Лъв – Здраве, щастие, късмет, кариера, финансова стабилност, лично щастие – за този огнен знак Петела се грижи с най-голямата любов.

Дева – Дългоочаквано решаване на тежки проблеми и най-накрая – светлина в живота.

Везни – Ще решат накрая какво искат от живота и с това ще улеснят околните безкрайно.

Скорпион – Върви им винаги, защото използват мозъка си за решаване на проблеми. Ще пътуват, ще бъдат обичани.

Стрелец – Ще постигне своето. За съжаление, нищо няма да им бъде поднесено на тепсия, обаче всичко, за което ще се борят, ще го притежават.

Козирог – Тази година ще е преломна в живота ви. Ще си заминат неприятностите, ще се решат сериозни проблеми и ще настъпят мир и тишина. За тези, които вече са решили своите тревоги, ще бъде година на много мощен старт и успех в абсолютно всички начинания.

Водолей – Постигане на цели, изпълнение на съкровени желания. Да се внимава за пречки от страна на роднини. В семейството нещата са същите, обаче има вариант за един бурен флирт за някои от дамите от знака.

Риби – Решаване на семеен проблем, свързан със земя и наследство. Откриване на собствен бизнес. Кредит от банка трябва да се взема много внимателно, при прецизен избор на самата банка. Иначе има опасност да останете на улицата и без гащи.

 

Пирин Прес

Next Post

Ниски цени пълнят най-модерната спортна зала в Пиринско

сб ян. 28 , 2017
Новата спортна зала „Неврокоп Арена” в Гоце Делчев е пълна със спортисти от сутрин до вечер. Деца и младежи запълват целия график за ползване на откритото на 2 ноември миналата година съоръжение, което е най-модерното в Пиринския край. Общината определи символични цени за ползване на спортния обект за тренировки на […]