До отбора, който се самокласира в Б-група

Уважаеми колеги от ФК Миньор Перник,

Че сте по-слаби от нас, то е ясно. Ако не беше така нямаше да се изплашете от насрочения бараж между нашите два отбора и да хленчите по всички сайтове и телевизии, че не искате бараж, тъй като вие сте първи. Вие сте първи, но само с една точка и мач повече от нас. По коефициента Бергер ние доста ви превъзхождаме, тъй като от изиграните до сега мачове нашият коефициент е 2.44, а вашият е 2.31. След като видяхте селекцията ни на полусезона, за вас беше ясно, че този път нямаше да ви бием с 3:0, а поне с 5:0.

Отказахте баража, добре! Но защо се самопровъзгласихте за новия член на Б група, след като нито има решение на изпълкома на БФС, нито има нормативен документ, с който БФС по някакъв начин да е намекнал, че Миньор Перник е новият член на Б група. Такова самопровъзгласяване води до лоши последствия, които ние не пожелаваме никому.

С цялото си уважение към ФК Миньор Перник, не е лошо да се замислите и огледате сами себе си преди да се провъзгласите и за най-морални и най-честни в групата. Всички отбори знаят, че единствено ние от Септември Симитли спазваме феърплея, доказано.

С приятелски поздрав и пожелания за успех,

ФК Септември Симитли

Пирин Прес

Next Post

Ново земетресение край остров Крит

ср май 27 , 2020
Земетресение с магнитуд 4,5 е регистрирано рано тази сутрин в морето край гръцкия остров Крит, съобщи АНА-МПА. Епицентърът на труса е бил на 87 км южно от град Йерапетра или на 454 км южно-югоизточно от Атина, показват данните на гръцкия институт по геодинамика. Според американския геологически институт обаче земетресението е […]