Драконовски мерки в Лудогорец за визитата в Милано

Лудогорец е получил уверение от Интер, че за българския клуб няма опасност от коронавируса в Италия. Той се разпространява на 60 километра от Милано, където ще се проведе мача с италианския колос. В самия град всичко е спокойно. Въпреки това Лудогорец взима драконовски мерки за пътуването до Милано, съобщи Gong.bg.

 

На първо място делегацията е сведена до минимум. Освен това на всички хора от българската група ще им бъдат раздадени маски и дезинфектанти.
Лудогорец ще бъде напълно изолиран от външния свят и до българския тим няма да имат достъп никакви чужди лица. За още по-голяма сигурност ръководството на шампионите е предприело една промяна.

По първоначален план „орлите“ трябваше да останат да нощуват в Милано след мача с Интер, но това няма да се случи. Лудогорец се прибира в България веднага след срещата, като самолетът ще кацне в петък сутринта в София. В клуба няма притеснение от коронавируса, тъй като италианските власти и ръководството на Лудогорец са взели драконовски мерки за опазване здравето на цялата българска делегация.

Мачът Интер – Лудогорец е в четвъртък, от 22:00 часа на стадион „Сан Сиро“. Срещата ще се проведе пред празни трибуни.

Пирин Прес

Next Post

Бивш полицай сложи край на живота си, скачайки от балкона на жилището си в кв. „Дружба“

вт февр. 25 , 2020
Бивш полицай сложи край на живота си, скачайки от балкона на жилището си в кв. „Дружба“ 3 в Русе. Това съобщиха от ТВН, запознати от свои източници от полицията. Трагичният инцидент е станал вчера следобед. По неизвестни до момента причини Росен Б., бивш служител на органите на реда, скочил от балкона […]