Дясната ръка на Нинова я напусна: Бояна Бозаджиева си тръгна от „Позитано“ 20

Медийният съветник Бояна Бозаджиева си тръгна от „Позитано“ 20. Новината дойде като гръм от ясно небе, тъй като именно Бояна е най-важният човек до Нинова през последните 10 години. Първа го съобщи в профила си самата тя, пише Дарик.

„Уважаеми колеги, от днес не съм част от екипа на БСП и БСТВ. Благодаря ви за съвместната работа. Надявам се, че пътищата отново ще ме срещнат с повечето от вас. Моля да се обръщате към пресцентъра на НС на БСП“, гласи постът й във Фейсбук.

А впоследствие и от пресцентъра на столетницата оповестиха за раздялата.

В информация, озаглавена „само за медии“, от „Позитано“ 20 посочват: „Уважаеми колеги, уведомяваме ви, че от 31 януари, 2020г. е освободена Бояна Бозаджиева, медиен съветник на Корнелия Нинова. Връзките с медиите се осъществяват от Пресцентъра на НС на БСП“.

Не е ясно какъв разрив е настъпил между лидера на БСП и нейната дясна ръка. Именно Бозаджиева обаче има най-голяма заслуга за медийния образ на соцлидерката и „опитомяването“ й – като се започне от стайлинга, та до минимизирането на агресивния тон, който доскоро доминираше в медийните й участия.

Двете са се разделили по взаимно съгласие. Бояна Бозаджиева е пиар на Нинова още когато днешната соцлидерка беше депутат от Благоевградския регион, а след като стана председател на партията, логично й стана медиен съветник. Пиарката изнесе и тежестта при създаването на телевизията на БСП, като успоредно с медийното поведение на соцлидерката отговаряше и за червения ефир.

Пирин Прес

Next Post

Нумизматите дават 15 000 лева за 2 стотинки от соца

пт ян. 31 , 2020
Монета от 2 стотинки, изсечена по време на соца, е сред най-скъпите в момента. Това съобщи Георги Георгиев, шеф на Софийското номизматично дружество, пише „Телеграф“. Цената ѝ върви от 6 до 8 хиляди лева. Специализирани сайтове обаче я предлагат и за 15 000 лева. Двете стотинки са изсечени, за да […]