Електронна музика и ски в Пирин планина

Четвъртото издание на Фестивала за електронна музика „HORIZON” ще разтърси Банско в пълния си блясък. Музикалните изпълнения ще са от 12 до 17 март. Цяла седмица скиори, сноубордисти и туристи ще се насладят активно не само на пистите и красивата природа, но и на таланта на над 100 артисти от световните хаус, техно, бас, хип хоп и реге сцени.

Сред участниците са Levon Vincent, Goldie, Gentleman’s Dub Club, Craig Charles, Zenker Brothers, Channel One, Jane Fitz, Flava D, Dan Shake и др. „Horizon Festival 2016” е селектиран в множество класации за най-добрите световни фестивали. Проявата печели фенове в Банско с разнообразна музикална програма, съчетана с отлична възможност за зимна ваканция. Фестивалът се отличава със специфична атмосфера и разнообразни сцени. Дневната и вечерна програма ще се случи на повече от 20 локации, сред които освен най-добрите клубове и барове в града, домакини на електронния саунд ще бъдат и таен планински хотел, сцена насред гората, средновековна банкетна зала, панорамна тераса и индустриално подземно хале.

Еднократните билети за фестивала струват 40 лева. 100 лева е пропускът за всички дни на събитието. Тези, които ще желаят да използват и пистите по време на шоуто, трябва да платят 299 лева, което включва ползването на всички съоръжения в ски центъра.

Пирин Прес

Next Post

20-те най-продавани български книги за последните 2 години

сб мар. 12 , 2016
Обичаме да четем и това си личи по пълните книжарници, форумите за книги и всички четящи в метрото сутрин. Мит е твърдението, че българите не обичат да четат. Ние вярваме, че книгите винаги ще си останат любими на мнозина и никога няма да престанем да разлистваме страниците им. Това са […]