Жена падна от 9-ия етаж, изтупа се и си тръгна

27-годишна жена е оцеляла по чудо след падане от деветия етаж на жилищен блок в руския град Излучинск.

Охранителна камера от отсрещната сграда е записала моментът, в който жената пада в снежна преспа, след което остава известно време да лежи неподвижно на земята. По-късно тя се изправя на краката си и започва да търси помощ от съгражданите си. След инцидента жената, чиято самоличност не е оповестена, е откарана за преглед и изследвания в близката болница, пише Булнюз.

От медицинското заведения са заявили, че пострадалата е с вътрешни наранявания, но няма счупени кости и няма никаква опасност за живота ѝ след ужасното падане. Според лекарите жената е била истинска късметлийка, защото въпреки че е паднала върху снежна преспа, която омекотила удара, наистина са малко хората, които се разминават със сериозни травми след падане от такава височина. Полицията е започнала разследване по случая, като засега е изключила криминален мотив да стои зад инцидента, случил се на 22 януари.

Пирин Прес

Next Post

Руската тенисистка Мария Шарапова, бивше гадже на Григор Димитров, се омъжва

вт ян. 28 , 2020
Това заключение направиха фенове на спортистката и нейни последователи в социалните мрежи. На страницата си в Инстаграм Мария публикува невинна снимка от кухнята, в която прави сладка торта.  Невъзможно е обаче да не обърнете внимание на големия пръстен с тежък диамант върху пръст на лявата й ръка, пише tvzvezda.ru. През […]