Забраняват на туристите да се вторачват в проститутките в Амстердам

Властите в Амстердам ще забранят на туристите да се вторачват в проститутките при обиколки на „квартала на червените фенери“, съобщава сайтът Трип адвайзър.

Гидовете на организираните турове трябва да предупреждават гостите на града да не се заглеждат прекомерно в жриците на любовта и да проявяват уважение към тях.

Амстердамските власти са приели по-строги правила за организираните посещения в квартала на червените фенери, които ще влязат в действие през април.

На туристите ще бъде забранено да снимат секс труженичките, да вдигат шум и да употребяват спиртни напитки и наркотични вещества. Гидовете ще трябва да следят посетителите да стоят с гръб към жриците на любовта. Групите трябва да имат специално разрешениеи да са в състав от 5 до 20 човека.

Организираните посещения трябва да са приключили до 23 часа.Гидовете нарушители ще бъдат глобявани от 190 до 950 евро, а при три глоби ще бъдат лишавани от разрешително.

Пирин Прес

Next Post

Кола блъсна възрастна пешеходка в Симитли

сб февр. 10 , 2018
Лек автомобил блъсна внезапно изскочила на платното възрастна жена. Инцидентът е станал на 8 февруари, около 10:00 часа на улица „Славянска“ в град Симитли. 31-годишната водачка на лек автомобил „Тойота“ не успяла да овладее колата, заради мократа пътна настилка, и ударила 75-годишната пешеходка. Пострадалата е транспортирана в МБАЛ-Благоевград, където е настанена […]