Задържаха двама данъчни служители в Разлог

Двама данъчни служители са били задържани в офисите на НАП в град Разлог, съобщиха от приходната агенция.

По предварителна информация инспекторите от НАП са подготвяли акт на фирма – нарушител и са поканили нейни представители за допълнителни данни.

Минути след като представителите на фирмата са си тръгнали, в офисите на агенцията са влезли полицаи, които са задържали двамата данъчни служители. Подробности по развитието на случая не са известни на ръководството на НАП, се посочва в съобщението на ТД на НАП–София.

„Ако има и най-малкото съмнение, че става въпрос за корупционна схема, срещу двамата нарушителите ще бъдат предприети най-тежки дисциплинарни мерки, а ръководството на агенцията ще окаже пълно съдействие на органите на реда“, заявява директорът на ТД на НАП София Илиана Христова, цитирана в съобщението.

Пирин Прес

Next Post

Пет психични промени, които ще ви направят успешен

вт февр. 28 , 2017
Ако искате да бъдете успешен в света на бизнеса, бъдете готови за много упорита работа, умения, отношения, решителност и сила на духа. Трябва да излезете от зоната си на комфорт, да сте готови за провал, за остри критики. Вашият характер и способността ви да понасяте удари са от съществено значение […]