Задържаха Камен Воденичаров на летището в Париж!

Летищните власти в Париж не позволиха на Камен Воденичаров да се качи на борда на самолета за полета от френската столица до Монреал, Канада в четвъртък. Това съобщава bg-voice.com.

Пропусната цифра от номера на паспорта на актьора в канадската форма ЕТА /виза/ за влизане в страната извади Воденичаров от списъка с пътници.

Техническата грешка поставя под въпрос старта на турнето на спектакъла “Майсторите на комедията” в Канада и САЩ.

Другите двама от триото – Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев кацнаха още в четвъртък в Монреал и подготвят представлението за петък, 27 септември.

След бърза реакция на организаторите и канадските власти Воденичаров успя да излети в петък и следобеда да пристигне свеж за първия спектакъл от презокеанското турне на „Майсторите на комедията“. То продължава в събота в Торонто и неделя – в Атланта.

След това щастливо видео от летището в Париж нещата са се развили драматично за Воденичаров, който не бил допуснат на борда на самолета на Канада

Воденичаров ще трябва да излезе на сцената направо от самолета.

Това поставя под изпитание психическата и физическата готовност на “старата школа” майстори на комедията за реакции и действия в екстремни условия.

След Канада турнето продължава в САЩ според плановете. Атланта е градът в Щатите, който ще посрещне артистите в неделя.

Пирин Прес

Next Post

Глоби ви дебнат по пътищата и на плажа в Гърция

сб сеп. 28 , 2019
Море, узо и добро настроение…с две думи Гърция. Страната на боговете, която ни посреща с усмихнато слънце за „Добре дошли”. За да останем и ние усмихнати е необходимо да се съобразяваме с гръцките закони и избегнем солените глоби, които дебнат от всеки ъгъл. Като начало влизайки в Гърция, трябва да […]