Заразените с коронавирус майка и дъщеря са от разложкото с. Добърско

Настанените в Инфекциозно отделение майка и дъщеря са от разложкото село Добърско, едната от тях е работила в София, откъдето вероятно е донесла заразата.

Били са пациентки на благоевградско джипи. Братът на майката е известен фризьор в областния център, който е сред първите, които ще дават проби за вируса.
Преди минути стана ясно, че сервитьор от Банско, който е бил под карантина, също ще бъде настанен в отделението, тъй като днес състоянието му рязко се е влошило. Екипите на болницата и инфекциозно отделение очакват мъжът от Банско. Хората с отрицателни проби, които бяха в инфекциозно, са преместени в друго отделение, докато чакат допълнителните тестове, съобщиха за Struma.com от МБАЛ Благоевград. Следим обстановката, очаквайте подробности.

 

Struma.com

Пирин Прес

Вашият коментар

Next Post

Прокурори, съдии и съдебни служители дариха 150 000 лв. за медиците от първа линия

ср мар. 25 , 2020
Прокурори, следователи и съдебни служители са дарили над 150 000 лв. в подкрепа на лекарите, медицинските специалисти и доброволците от лечебните заведения, ангажирани с борбата срещу разпространението на новия коронавирус COVID-19 у нас. Сумата е събрана за по-малко от три дни след призива на ръководството на прокуратурата за подкрепа на […]