Захлаждането, е факт и то идва със силен вятър утре

Захлаждането, за което говорим от няколко дни, е факт и то идва със силен вятър утре в цялата северна половина на страната. Поривите ще бъдат между 70 и 80 километра в час, а на моменти и над 100 километра в час. По тази причина – оранжев код за опасно време в северна и жълт код за опасно време в южна България, съобщи Нова тв.

Валежи ще има от обяд нататък по цялата линия на преминаващия над страната студент атмосферен фронт първо в северна, а после в южната половина на страната.

Температурите сутринта и вечерта – между 6 и 11 градуса. През деня термометърът ще гони стойности около 15-20 градуса.

Захлаждането над Балканите ще донесе предимно валежи от дъжд. В по-високите части на Предбалкана и планините ще прехвърчи и сняг, но снежна покривка почти няма да се образува.

В четвъртък температурите ще паднат още. През деня те ще са около 10-11 градуса. След това обаче очакваме затопляне и пореден цикъл от сухи и топли дни с дневни температури около и над 20 градуса.

Пирин Прес

Next Post

Частен съдебен изпълнител от Монтана е отвлякла детето на дъщеря си

вт окт. 23 , 2018
Частен съдебен изпълнител от Монтана е отвлякла детето на дъщеря си, научи ексклузивно агенция BulNews.  Информацията ни бе потвърдена от областната дирекция на МВР, откъдето заявиха, че са получили сигнала за отвличане на 7-годишното момче Алек Димитров днес около 12.30 часа. Майка му Е.П.Б. заявила пред полицаите, че детето е […]