За два дни ВиК реконструира водопровод в Симитли

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград приключи реконструкцията на водопроводна мрежа по ул. „Септемврийска“ в града, като старите етернитови тръби бяха сменени с нови PE тръби. Ремонтът бе извършен само за няколко дни.

В момента се извършва обновяване и на водопровод по улиците „Марек“ и „Аврора“ в квартал „Ораново“. Паралелно с това се изграждат и нови сградни водопроводни отклонения по трасето. Очаква се ремонтът да приключи в рамките на деня, в петък.

Преди ремонтните дейности на улиците „Марек“, „Аврора“ и „Септемврийска“, екипи на ВиК – Благоевград реконструираха и водопровод по ул. „Хаджи Димитър“ в града.

Целта на извършените дейности е намаляване на броя на авариите и повишаване на качеството на предоставяните услуги от ВиК оператора.

Пирин Прес

Next Post

НЧ "Св. Климент Охридски"в Симитли отваря врати

пт май 29 , 2020
Oт 1 юни 2020г. Народно читалище „Св.Климент Охридски“ отваря отново врати за всички школи, които се провеждаха преди извънредното положение.   Школите ще се провеждат както следва:   Понеделник и сряда – Български народни танци -17:00 и 18:00 часа; Четвъртък -Диско балет и мажоретки- 17:00, 18:00 и 19:00 часа;   […]