Злато и бронз от международно състезание по художествена гимнастика

Първо място и златен медал за Ралица Русева – V клас и трето място и бронзов медал за Марина Зайкова – ІІІ клас от Трето основно училище „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев в Международния турнир по художествена гимнастика „Angel’s Cup“ – София.

Двете гимнастички са състезателки от КХГ „Пирин ЕМ“ – гр. Гоце Делчев, с треньор Габриела Шопова и пом.-треньор Гергана Чакърова.

Турнирът се организира за втора поредна година от СКХГ ЦСКА и се проведе от 1 до 3 март в столичната зала „София“. В състезанието взеха участие 550 гимнастички от почти всички клубове в България, както и гимнастички от Русия, Гърция, Австрия, Норвегия и Швейцария. Нашите момичета се представиха отлично в своите възрастови групи и категории и за пореден път доказаха, че учениците от Трето основно училище „Братя Миладинови“ са много упорити и амбициозни.

Пирин Прес

Next Post

Крадци обраха касата на обменно бюро в Пазарджик

вт мар. 6 , 2018
Нова атака срещу чейндж бюро е станала тази нощ в Пазарджик, съобщиха от полицията. Този път не е извършен грабеж, а по-скоро кражба с взлом. Първа за престъплението разбрала жена, работеща в съседен магазин. Малко преди 09:30 часа тя забелязала, че входът на обменното бюро зее широко отворен, а собственикът […]