Зловеща находка в Дупница!

Откриха мъртва от около два месеца в апартамента й в бл. 2 в жк “Бистрица” уважавана хирургична медицинска сестра от Дупница, пише Струма BG.

Йорданка Александрова, на 68 г., е нямала семейство, дори съседите й не се поинтересували защо не излиза навън. В събота нейни роднини решили да я навестят, но вратата на апартамента била заключена. Отвътре се носела непоносима миризма. Те се усъмнили, че нещо се е случило с Йорданка и повикали полиция. Чак при идването на униформените се появили съседи да разберат какво става. Вратата на апартамента била заключена отвътре и се наложило полицаите да я разбият. Хирургичната сестра лежала на пода, а трупът й бил започнал да се разлага. Останките й са закарани за аутопсия в кюстендилската морга, въпреки че при огледа криминалистите не са открили следи от насилие.

Допреди 4 месеца Йорданка работела като хирургична сестра в частната болница в Дупница, но напуснала. Целият й трудов стаж преди това е преминал в общинската болница в града.

Пирин Прес

Next Post

Ромски празник е в Симитли

пн апр. 8 , 2019
Празник, който дава повод на ромите в Симитли не само за шумно веселие със силна музика и кръшни танци. Ромите в Симитли почитат празника на общността, 8-ми април празник на ромската общност по цял свят, с шествие. Шествие, с всякакви знамена, шествие с венец и цветя в памет на загиналите […]