Зловещи подробности за убийството на българката в Атина!

Появиха се смразяващи кръвта подробности за смъртта на българката, която бе открита мъртва в гръцката столица Атина. Убиецът й е 70-годишен пенсиониран гръцки офицер, пише Блиц.

Трагедията се разиграла около 12 часа днес в атинския квартал „Вула“, уточниха по-рано днес гръцките медии.

Между гръка и 60-годишната българка избухнал скандал. В разгара на разправията мъжът извадил оръжие и открил стрелба по приятелката си. Въпреки множеството огнестрелни рани, жената успяла да излезе на улицата, където паднала на тротоара.

„Видях жената на земята, беше ранена и в шок“, разказа ученик пред CNN.gr. Българката станала от земята и се опитала да се качи в такси, крещейки „Той ме уби, той ме уби!“.

Таксиметровият шофьор е заявил, че чул два изстрела, но не е видял извършителя. Медиите твърдят, че таксиджията е казал на ранената жена да излезе от колата му и че той не може да й помогне.

Полицията разследва случая и мотива на стрелеца. Позовавайки се на свидетели, медиите добавят, че двойката е имала сериозен спор преди изстрелите. Двамата били женени от няколко месеца.

След като убил нашенката 70-годишният бивш офицер обърнал оръжието към себе си.

И двамата са били транспортирани в атинска болница, но лекарите не успели да ги спасят.

Към момента от гръцката полиция не съобщават причините за кървавата драма, както и имената на нашенката и убиецът й.

Пирин Прес

Next Post

Чудодейната Преподобна Стойна и нейните предсказания

чт мар. 21 , 2019
Истинското име на Преподобна Стойна, 1883 г – 1933 г, е Стойна Димитрова. Почти през целия си живот е живяла в с. Златолист, Петричко. Тя не е толкова популярна, колкото Ванга. Въпреки това Ванга сама казвала, че баба Стойна е три пъти по-силна от нея. Всъщност Преподобна Стойна била известна и […]