ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!! Приканват се жителите на Община Белица да се отзоват на помощ

Приканват се жителите на Община Белица да се отзоват на помощ с парични и други средства / къщен инвентар, доброволен труд и др./ за възстановяване на изгорялата до основи къща на семейство Фатиме Мустафа Весалова и Ахмед Усаин Талип от град Белица.

Средствата могат да бъдат преведени на личната банкова сметка на Фатиме Весалова
IBAN BG06STSA93000008736675
BIC STSABGSF
Банка ДСК – клон Белица
Титуляр: Фатиме Мустафа Весалова

Всеки, който направи паричен превод на посочената банкова сметка да запише – ДАРЕНИЕ за да се избегне такса.

В читалище „Георги Тодоров 1885“ гр. Белица е организиран и списък на дарителите. Всеки който желае да дари по-малка парична сума ще бъде записан с внесената от лицето сума срещу подпис. Списъкът с набраните парични средства ще бъде представен на семейството.

Белица е малък град и всички се познаваме. Знаем колко трудолюбиво, но бедно семейство са Фатиме и Ахмед. Нека проявим своето милосърдие и да помогнем на изпадналите в беда наши съграждани!

Пирин Прес

Next Post

Първо ОУ в град Гоце Делчев изпрати своя випуск

ср юли 3 , 2019
С вълнуващо тържество ученици, учители, родители и гости закриха учебната година в Първо основно училище “Св. Св. Кирил и Методий” в град Гоце Делчев. Директорът Людмила Дерменджиева се обърна към децата с думите: Началото, измерено в една учебна година има и своя край. И всеки път вълнението е голямо и […]