Изложба „140 години българска дипломатическа служба“ ще бъде представена в ЮЗУ „Неофит Рилски“

На 21 февруари 2020 г. (петък) от 15:15 ч. във фоайето на Правно-историческия факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще бъде представена документална изложба „140 години българска дипломатическа служба“, любезно предоставена от Държавния културен институт към Министерството на външните работи. Специален гост ще бъде заместник-министърът на външните работи на Република България Георг Георгиев. Той ще открие експозицията от четиринадесет табла, които проследяват етапите от историята на новата българска дипломация.

Посещението на заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев в Югозападния университет е по покана на ръководството на Правно-историческия факултет.

Пирин Прес

Next Post

Откриха оръжие в офиса на Божков

ср февр. 19 , 2020
При претърсвания в офиса на Васил Божков на столичната улица „Московска“ е открито огнестрелно оръжие и оригинална бланка за криминалистическа регистрация, съобщават от прокуратурата. По-рано от помещението бяха иззети и културни ценности. В заключена каса бе намерена и иззета оригинална регистрационна бланка за криминалистическа регистрация – образец №5 на лицето […]