Изплуваха имената на арестуваните за убийството на Йордан и Марияна в Негован

Майстори дограмаджии са задържаните за убийството на семейството, открито разчленено в езерото край с. Негован, съобщава „Телеграф“. 

Жертвите са бившият треньор по борба Йордан Атанасов и жена му Марияна. Задържани за зверството са Георги Нанчев и Пламен Шляпашки, които познавали жертвите си отдавана и ги ликвидирали за пари.

„Никой не вярваше, че може да са точно те. Бащата ходеше в спортен стил. Бивш спортист треньор по борба. Не бяха в добри отношения с дъщеря си.

Последно тяхната внучка ги е чувала на 8 юли“, разказа вчера пред „Телеграф“ семейната приятелка Нина Стефанова, която живее в блока им на столичния бул. „Витоша“ 182.

По думите й щерката на спортиста, когото наричали Данчо Бореца, си дошла във вторник вечерта от Нигерия и директно отишла в болницата.

Пирин Прес

Next Post

Град Симитли – с история от половин век

чт авг. 29 , 2019
Симитли е обявен за град с указ 828 от 29-ти август 1969 година. Юбилейната годишнина ще отбележим с празнични инициативи и почетни отличия. За празника реализираме и една отдавнашна идея – да съберем маски и костюми на наши кукери. Кукерите – една ярка емблема на Симитли и общината – ще […]