И община Сатовча въведе вечерен час

Ситуацията в община Сатовча е под контрол.Засега няма проблеми по отношение на спазване на противоепидемичните мерки, не са контстатирани нарушения.

Лятната академия ще забавлява децата в община Сатовча, кметът ...

Въведен е вечерен час. Това съобщи кметът Арбен Мименов. Хората не могат да напускат домовете си след 20.00 часа вечерта до 6.00 ч. сутринта на следващия ден. Не се допуска посещението и събирането на повече от двама възрастни хора на открити и закрити обществени места.

Създадена е и необходимата организация за получаването на пенсиите. Днес са изпратени маски и дезинфектанти в пунктовете, където хората ще си получават парите, а маски ще получат и всички пенсионери. Осигурени са и шлемове на медицинските лица, които работят на територията на общината.

 

bnr.bg

Пирин Прес

Next Post

Удължиха извънредното положение до 13 май

сб апр. 4 , 2020
Народното събрание одобри на първо четене законопроекта за удължаване на извънредното положение заради разпространението на коронавирус до 13 май 2020 г. по предложение на правителството. Това значи, че противоепидемичните мерки и ограниченията ще продължат до 13 май. Първоначално извънредното положение беше въведено до 13 април. Всички парламентарни групи с изключение […]