Кабинетът по кинезитерапия към Общностен център за Ранно детско развитие в Благоевград вече е обновен и напълно оборудван

Той разполага с необходимите уреди за рехабилитация на хора с двигателни затруднения . Сред тях са успоредка, стълби, топки за рехабилитация и шведска стена.

В кабинета е положена и подходяща настилка. Той се намира в ж.к. Еленово, ул.Явор 8 и може да бъде  посещаван от всеки, който се нуждае да се възползва от услугите, напълно безплатно. Работното време на Центъра е от понеделник до петък.

Целта на Общностен център „Услуги за ранно детско развитие“ е да бъде  оказана подкрепа на  родителите в отглеждането на деца със специфични потребности, както и да бъдат стимулирани за по-голяма активност,  с цел осигуряване на по-добра семейна среда. В резултат на работата на група специалисти се постига повишаване на общото благосъстояние на децата, подобряване на училищната готовност, родителите получават комплексна подкрепа, изцяло свързана с грижите за малките деца. Застъпени са и услуги, свързани със здравно консултиране, и интеграция на деца от уязвими групи.

 

Пирин Прес

Next Post

Граждански диалог на тема "Цифровото образование: двигател на цифровата икономика"

нд мар. 24 , 2019
На 25 март 2019 г. (понеделник) от 11:00 до 12:00 часа в зала 114 на Учебен корпус №1 ще се проведе публичен дебат с еврокомисаря по цифрова икономика и общество г-жа Мария Габриел. Темата на гражданския диалог е „Цифровото образование: двигател на цифровата икономика“. Посещението на г-жа Мария Габриел в Югозападния […]