Как да се предпазим от уроки

Уроките се предизвикват от „лош поглед“, чрез който се предава негативна енергия.

Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно. 

Първите симптоми, по които разбираме, че сме урочасани, са главоболие, липса на жизнени сили, свиване в корема и болки в областта на челото и очите. За да се предпазваме от уроки, трябва да изпълняваме няколко прости ритуала.

Когато говорите с човек, от когото усещате негативна енергия, скръстете ръце и крака. В тази затворена поза се затваря биополето и се предпазва от навлизане на лоша мисъл. Негативното влияние може да се отблъсне и чрез червен конец на ръката. Друго изпитано средство е да поставите 3 медни монети на челото си. Опитайте се да се отпуснете, да мислите за приятни неща и направете няколко вдишвания и издишвания.

Водата също се нарежда сред методите за предпазване от уроки. Ако усетите, че към вас идва негативна енергия след раздялата с човек, който ви носи тези емоции, измийте очите и ръцете си със студена вода. Смята се, че по този начин отмивате лошите помисли, които се е опитал да ви предаде. Огънят също може да пречиства от уроки. Запалете една свещ и погледнете към пламъка ѝ – по този начин негативната енергия, която ви е предадена, ще „изгори“. Д

руг популярен метод е изгарянето на собствената снимка. Урочасаният трябва да вземе собствена фотография, да я нареже на малки парченца и да я запали. Вярва се, че по този начин ще се освободи от негативните емоции, които са му предадени. Християнската религия смята, че най-мощното оръжие за защита от лоши помисли е кръстът. Той трябва да е плътно прилепнал към тялото и да не се отдалечава от главата на повече от 1 метър. Най-употребяваният способ, по който се разбира дали един човек е урочасан, е да сипете в 2 чаши вода и мляко в еднакви количества. Предложете му една от двете напитки. Смята се, че урочасаните предпочитат млякото, защото се привличат от белия му цвят.

Източник: Ретро

Пирин Прес

Next Post

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОГРАМА НА гр. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

вт мар. 27 , 2018
29.03.2018 г. /четвъртък/ Среща на ученици от основните училища с автора на детски книги Иван Мишев, по повод Международния ден на детската книга. Начало: 17.30 часа Място: малка зала, НЧ „Просвета – 1865“ ––––––––––––––––– 05.04.2018 г. /четвъртък/ Украсяване на яйца и празнична великденска програма с участието на деца от всички […]