Кирил Котев напусна ГЕРБ

„Получих ценни уроци през последната година и мога да кажа, че съм взел своето решение – напускам постовете, които заемам в ПП ГЕРБ и ще депозирам своята оставка като общински съветник. Това е лично решение, без емоция“.

Това написа в личния си профил в социалната мрежа кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански Кирил Котев, който загуби балотажа срещу опонента си Атанас Стоянов от ВМРО.

Котев бе кандидат за втори мандат, но не успя да се пребори за кметския стол. „След 4 години няма нищо по-важно от това, което оставяш след себе си и да можеш да си тръгнеш с високо вдигната глава“, обърна се той към избирателите. В поста си той отправя специални благодарности към своя екип, помагал му във воденето на предизборната кампания, както и към всички, подкрепили го с гласа си. „Показахме, че в политиката може да си почтен, скромен и да не отвръщаш на агресията. Дори, когато тя се опитва да задуши всичко. Че не са нужни много думи, а работа. Вярвам, че това е единственият верен път и времето ще го покаже“, смята той.

Пирин Прес

Вашият коментар

Next Post

Управителят на ВиК – Благоевград инж. Росица Димитрова направи първа копка на нова административна сграда

пн юни 29 , 2020
Инж. Росица Димитрова, управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, даде символично начало на строителството на нова административна сграда за нуждите на дружеството. Зданието ще бъде на два етажа, а в него ще се помещават служителите на РП – Благоевград. Освен нова сграда, ще бъде изградени и нови гаражни […]