Кметът инж. Румен Томов поздрави за юбилейния 100-годишен рожден ден г-н Петър Постолов

Кметът на община Благоевград инж. Румен Томов беше поканен да посети село Падеш и столетникът, които днес 29 май, празнува юбилея си.

Рожденият ден на г-н Петър Постолов бе организиран от трите му дъщери Юлия, Лидия и Блага, които събраха, внуци, правнуци и приятели, за да отбележат стоте години на любимия си дядо.

Г-н Постолов посрещна всички гости с усмивка и на крака. Настани ги в уютния си дом и изслуша всички пожелания, които бяха подготвени за него.

Кметът инж. Румен Томов изказа специални поздравления в знак на почит, признателност и уважение към неговия достоен жизнен път:

„Желая Ви, преди всичко, крепко здраве, силен дух и все така да продължите да печелите житейските битки.

Дано вашата формула на дълголетието да Ви крепи още дълги години и да радвате близките си с присъствието си. Защото любовта и обичта са тези ценности, които са истинското мерило за човешкия живот.“

 

Пирин Прес

Next Post

Перничанин към бившата си: Ще те запаля с детето и ще те накълцам!

пт май 29 , 2020
Перничанин, който е обвиняем за заплашване на жена с убийство, е с мярка за неотклонение „задържане под стража“, съобщиха от Районната прокуратура в Перник. В качеството на обвиняем е бил привлечен Л.А. (на 35 години) за това, че отправил закана с убийство по отношение на бившата му приятелка. Престъпното деяние […]