Кметът на Белица Радослав Ревански засади „Дърво на толерантността“

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ уважи с присъствието си младежката конференция

Дърво на толерантността засадиха в парка на Кърджали, кмета на Белица Радослав Ревански, заедно с кмета на Кърджали Хасан Азис и председателя на Младежко ДПС и Евродепутат Илхан Кючук.

Събитието стана през втория ден на нациаоналния съвет на Младежкото ДПС, организиран на 18 и 19 ноември т.г. като част от културно-социалната програма, организирана от Младежко ДПС.

Кметът на Белица Радослав Ревански и членове на областния съвет на младежко ДПС Благоевград взеха участие в националния съвет на Младежко ДПС проведен в Кърджали.

Младежката организация на ДПС проведе в Кърджали двудневен национален съвет. Темата на форума бе „Надпревара за доверието на избирателя“. Участие взеха над 150 представители на младежките организации на Движението от 28-те области в страната

 

Пирин Прес

Next Post

Борисов събира министри заради катастрофите

нд ное. 19 , 2017
Заради зачестилите пътнотранспортни произшествия в отсечката Ловеч – Ябланица министър-председателят Бойко Борисов свиква среща, на която да му докладват мерки и предложения за намаляването им. Това съобщиха от правителствената информационна служба. На извънредното съвещание ще присъстват министърът на вътрешните работи Валентин Радев, министърът на транспорта Ивайло Московски и министърът на […]