Кметът на община Белица Радослав Ревански спечели за втори път доверието на членовете на НСОРБ

На 25 и 26 февруари 2020 г. в София се проведе 33-ото Общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България.

Снимка на Maia Padareva.

За участие във форума са регистрирани малко над 460 делегати – кметове и председатели на общински съвети от цялата страна. Във втория ден на форума членовете на Националното сдружение на общините в Република България за втори път единодушно избраха Радослав Ревански за член на управителния съвет НСОРБ. Огромната подкрепа на всички гласували за Ревански е резултат от креативността в управлението, професионализма, себеотдаването и вещината с която управлява малката планинска община за по-добър живот на нейните жители.
Като граждани на община Белица нека да поздравим Радослав Ревански като му пожелаем здраве, сили, неизчерпаема енергия и победи по- пътя към успеха за по-добър живот на всички нас !

Пирин Прес

Next Post

На среща в Кемпински хотел Гранд Арена Банско бяха презентирани нови материали и продукти в традиционното за Банско мебелно производство

ср февр. 26 , 2020
Ако има нещо голямо в малкия бизнес, това са предизвикателствата. Определяните като гръбнак на местната икономика предприемачи са изправени ежедневно пред трудности, които могат да бъдат преодолявани с упорит труд, много гъвкавост и бърза адаптация към променящата се среда. Собствениците на малък бизнес в Банско също трябва да се справят […]

Pirin Press