Кметът на община Гоце Делчев връчи почетния знак на града на републикканския шампион по кикбокс Костадин Кърджалийски

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов се срещна с републиканския шампион по кикбокс Костадин Кърждалийски и му връчи почетния знак на града в знак на уважение за големите му спортни успехи. 

 

Костадин Кърджалийски е на 26 години, от Гоце Делчев. От около 3 години тренира кикбокс с треньор Деян Топалски в клуб “Friends MMA”. Спортът е негово хоби, а професията му е свързана с икономиката и финансите.
“Радвам се на всички млади и успели хора от нашата община – те са нашето бъдеще. Искрено се надявам, че Костадин ще остане в България и ще се върне в своето родно място. От сърце му желая спортните му успехи да продължат да се множат и да стават все по-големи“, коментира кметът Владимир Москов.

 

HRONIKA

Пирин Прес

Next Post

Летен фестивал събира почитателите на класическата камерна музика в Ковачевица и Гоце Делчев

вт апр. 10 , 2018
В началото на август пианистката Лора Чекоратова и цигуларят Георги Вълчев, които живеят и работят в Ню Йорк, ще организират уникален фестивал за класическа камерна музика в сърцето на Западните Родопи – прочутото село Ковачевица. В програмата ще участва и оперната певица Мариана Карпатова, родена и израснала в град Гоце […]