Кметът на община Разлог Красимир Герчев, новоизбраните общински съветници и кметове на населени места встъпиха в длъжност

Тържествената сесия на новоизбрания общински съвет откри областният управител Бисер Михайлов и пожела ползотворна работа в полза на хората на община Разлог.

Четвъртата си поред клетва като кмет на община Разлог положи Красимир Герчев, който получи високо доверие на жителите на община Разлог и спечели още на първия тур изборите, като се вписва в историята на Разлог, като най-дълго управлявалия кмет и като човек, печелещ доверието на избирателите.

Красимир Герчев благодари за високата гражданска активност на жителите на община Разлог, на екипа от общинска администрация, на всички общински съветници, като се надява и занапред Общинския съвет да бъде колектив и добър партньор на администрацията, особено – с предизвикателствата на новия програмен период.

Резултат с изображение за КМЕТЪТ НА ОБЩИНА РАЗЛОГ КРАСИМИР ГЕРЧЕВ, НОВОИЗБРАНИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И КМЕТОВЕ НА НАСЕЛЕНИ МЕСТА ВСТЪПИХА В ДЛЪЖНОСТ Д-Р МАРИЯ КОПАНАРОВА Е НОВОИЗБРАНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

„Заклевам се като кмет на община Разлог с надеждата, че ще продължим заедно с вас, новоизбраните общински съветници, заедно с избраните легитимно кметове на селата Баня, Бачево, Годлево, Горно Драглище, Долно Драглище, Добърско и Елешница да работим за развитието на Разлог и селата.
Община Разлог се развива бързо, има експертна и проектна готовност за новия програмен период, работеща общинска администрация, за да изпълняваме коректно и професионално заложените в програмата за управление цели в образованието, социалната политика, здравеопазването, условия за спорт и отдих, добра градска среда, екология, улици, квартали и много други.
Радвам се, че винаги между общинската администрация и общинските съветници е имало, и се надявам да има, добър и конструктивен тон. Всички решения през изминалите мандати са подкрепяни с мнозинство в полза на общината и хората. Заклевам се да работим, както досега, за просперитета на община Разлог и на нейните жители.“

Пред препълнената зала новоизбраните общински съветници и кметовете на населените места Росица Чатлабашева – кмет на село Бачево, Магда Първанова – кмет на село Баня, Величка Алуминова – кмет на село Годлево, Георги Пандев – кмет на село Горно Драглище, Илиян Джунев – кмет на село Добърско и Сашо Мицин – кмет на село Елешница положиха клетва.

Резултат с изображение за КМЕТЪТ НА ОБЩИНА РАЗЛОГ КРАСИМИР ГЕРЧЕВ, НОВОИЗБРАНИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И КМЕТОВЕ НА НАСЕЛЕНИ МЕСТА ВСТЪПИХА В ДЛЪЖНОСТ Д-Р МАРИЯ КОПАНАРОВА Е НОВОИЗБРАНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

На първото заседание общинските съветници избраха д-р Мария Копанарова за председател на Общински съвет. Със своите два мандата, като председател е доказала своята експерност и принципност в ръководството на Общински съвет Разлог.

„В деня на добротата, нека всеки от нас да остави добра следа в следващите четири години.„ – сподели д-р Копанарова и благодари за доверието.

След тържествената церемония се отслужи празничен водосвет – за здраве и благоденствие на жителите на община Разлог.

Кметът на общината Красимир Герчев ще бъде посрещнат със специална церемония на работното си място на 14 ноември.

Пирин Прес

Next Post

Тръгва подписка за оставки в ГЕРБ в Пиринско

ср ное. 13 , 2019
Затишие пред буря е обзело структурите на ГЕРБ в Пиринския край. Привидното спокойствие и мълчание се очаква в близките дни да бъде взривено от събирането на подписки за оставките на Бисер Михайлов, лидер на общинската организация в Благоевград, и на Даниела Савеклиева, областен лидер на партията. Десетина дни след балотажа […]