Кметът на Симитли Апостол Апостолов връчи купи и медали на третия Международен детски футболен коледен турнир в Симитли

10 отбора деца се надиграваха през последните два дни в третия Международен детски футболен коледен турнир в Симитли.

Кметът на Симитли Апостол Апостолов връчи купи и медали на победителите и индивидуални отличия на най- добрите футболисти на турнира. За всички участници имаше плакети за участни и няколко кашончета напитки от спонсора Исо спорт.

Много оспорвани двубои се играха в уикенда преди Коледа в спортната зала в Симитли. Базата удиви много от участниците, а македонските ни гости не спираха да се снимат за спомен. На полуфинал отидоха отборите на Пирин 2001 и Академия Постолов Пандев от Македония, като по- добрите бяха македонците, които застанаха на 3-то място,а четвъртото остана за Пирин2001. За финал се класираха двата най-сиплни отбора в турнира тази година. Септември (Симитли) и Беласица(Петрич). В изключително силна среща, малките надежди на футбола от Петрич и Симитли излъчиха победител. С категоричното 4:0 Беласица стана големия победител на турнира, а отборът на Септември (Симитли) вдигна купата за второто място.

Септември Симитли – домакините на турнира, завършиха втори в класирането, а големият победител на турнира станаха Пирин 2001 със своя бял отбор. Кметът Апостолов и Пламен Скендерски наградиха всички в челната четворка с купи и медали, а за всеки отбор имаше плакет за участие. За най-добър защитник бе отличен Мартин Стойчев от Пирин 2001, най-добър вратар стана вратарят на Септевмри Методи Иванов.Най-добър нападател Любомир Каракашев от Беласица, най –полезен играч Йоаким Георгиев от Академия Постолов Пандев, а голмайстор е Методи Кокалков от Септември Симитли с 11 точни попадения.

Пирин Прес

Next Post

Лекари с полезни съвети за празниците: Да внимаваме с преяждането и как да борим махмурлука

пн дек. 24 , 2018
По празниците родителите трябва да внимават много с количествата шоколад, които изяждат децата, каза в интервю за БТА гастроентерологът доц. Миглена Георгиева, началник на Втора детска клиника в университетската болница „Св. Марина“ във Варна. По думите ѝ най-добрият вариант е хлапетата да получават максимум по едно шоколадово яйце на ден. Експертът посочи, че по-подходящо […]