Контролните органи нахлуха в две бензиностанции в Разлог и Банско

Бензиностанция „Газпром”, на изхода на Банско откъм Разлог, и бензиностанция „Лукойл” в Разлог, откъм Баня, вчера останаха затворени заради проверки от контролните органи.

 

За часове бе преустановена работата с клиенти и в двата обекта, а достъпът на автомобили до тях бе ограничен с конуси. Според източници проверката в Банско е стартирала по сигнал за отклонения в количеството на горивото, пише сайтът „Струма“.

Във вчерашния ден тази информация не бе потвърдена от контролните органи. Опитите ни да се свържем с говорителя на НАП Росен Бъчваров се оказаха неуспешни и не стана ясно каква е причината за стартиралите проверки и дали действително те са провокирани от подобен сигнал. Не стана ясно и дали проверките са от НАП или от друг контролен орган – Агенция „Митници“ или Български институт по метрология (БИМ).

 

 

Пирин Прес

Next Post

Компютър ще решава дали сме изкарали шофьорския изпит

сб окт. 12 , 2019
Според транспортното министерство целта е да се избегне човешка преценка за това колко и какви грешки прави кандидат-шофьорът по време на изпит. Вместо служител на ДАИ електронна система ще решава дали курсистът е годен да придобие право да шофира, информира NOVA. Така наречените „бели автомобили“ ще бъдат закупени с пари от държавния […]