„Кураж“ с нови идеи за разнообразни дейности на отчетно събрание

Дружеството на инвалидите в град Симитли „Кураж” отчете дейността си за последните 12 месеца и планира дейности и инициативи за настоящата година. Годишното отчетно събрание на дружеството се проведе в заседателната зала на общинска администрация Симитли.
Приветствени слова към присъстващите членове и гости отправи касиерът на дружество „Кураж” Руска Новоселска.
Отчетното събрание продължи с организационната работа през годината. Обсъдени бяха всички извършени дейности, разходи и приходи, които има дружеството. Разказана беше дейността на клуба, празненства и мероприятия, които  организираха през миналата година. През изминалата година дружеството на инвалида „Кураж“ отбеляза 25 –годишен рожден ден.  Членовете обсъдиха нови предложения за следващата година и ги подложиха на гласуване.
Дадена бе и възможност всеки от присъстващите да постави въпроси, част от които бяха насочени към представителя на Общинска администрация – Симитли, заместник – кмета Евгения Георгиева. Тя се постара да бъде максимално полезна и да отговори на всички питания на членовете на дружеството. Даде идеи за промяна и разнообразни дейности на клуб „Кураж” и многообразие в ежедневието им.

Пирин Прес

Next Post

Казахстанският празник Науръз ще бъде отбелязан тържествено в Благоевград

пн мар. 26 , 2018
Пролетният празник на Казахстан – Науръз ще бъде отбелязан за поредна година в Благоевград. Началото на честванията ще бъде поставено на 31 март от 11:00 часа пред зала „22 септември”, където се намира и Почетното консулство на Казахстан в Благоевград. В програмата ще се преплетат фолклора на България и Казахстан. […]