Лек автомобил с три деца се преобърна край Симитли

Съпрузи и трите деца се отървали като по чудо, след като лекият им автомобил се преобърнал по таван на третостепенен път в благоевградско, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Пътният инцидент станал в 14:45 ч. на около километър преди с. Железница. Лекият автомобил, движещ се от Симитли към селото, се ударил в дясната мантинела след плавен десен завой. Преобърнал се по таван, след което се влачил по асфалта още 15-на метра.

Лекият автомобил управлявал 49-годишният съпруг, той и жена му, на 47 г., са транспортирани до МБАЛ-Благоевград с две линейка на спешните центрове в Симитли и Благоевград. Мъжът е с травма на крака, а жената с контузно-разкъсна рана на главата.

Пътуващите в автомобила три деца са на 10, 14 и 16 години. Те пътували на задната седалка и не са пострадали.

Пирин Прес

Next Post

36-годишен работник почина внезапно в Благоевградско

нд окт. 9 , 2016
36-годишен мъж почина Микрево рано тази сутрин. Той заедно със свои приятели от пазарджишко село правили оранжерии в село Микрево, където живеели на квартира, съобщи struma.bg. Те ползвали стая в къщата на собственика на казан за ракия. Бригадата се събудила сутринта и чула как техният колега изхъркал. Веднага се обадили […]