МГЕРБ-Благоевград подари за Коледа снимка за спомен на гражданите и гостите на града

По случай коледно-новогодишните празници МГЕРБ- Благоевград подари снимка за спомен  на гражданите и гостите на града.

Инициативата бе  приета изключително радушно и от малки, и от големи. „За нас от МГЕРБ е важно да  донесем радост и усмивки на всички, затова се подготвихме и един от нашите активисти се превъплати в Дядо Коледа. Коледната рамка, която направихме се оказа много атрактивна, защото придаде завършен вид на моментните снимки, които гражданите получаваха, каза Вили Вучева, общински ръководител на МГЕРБ в Благоевград .

В инициативата се включиха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и народните представители  Даниела Савеклиева, Георги Динев, Александър Мацулев  и д-р Емил Тончев и областният ръководител на МГЕРБ-Благоевград Венцислав Хросинков.

Пирин Прес

Next Post

Гурбетчиите - инвеститор № 1 у нас

сб дек. 28 , 2019
През 2019 г. най-големият чуждестранен инвеститор у нас остават българите в чужбина. Милиони левове от гурбетчийски труд постъпват към България около коледните и новогодишните празници. Цели села се издържат от припечеленото от свои роднини в чужбина. Най-големи суми се изпращат от Германия, Съединените щати и Испания, а голяма част от […]