Мини световно в Симитли

Мини Световното по футбол тече с пълна сила. Представителите на Симитли, най- малките футболисти на отбора Септевмри( Симитли) се представят достойно, въпреки днешната си загуба. Играчите на Антон Бачев, загубиха с 4:1 от отбора на Локомотив (София), който е един от основните претенденти за купата. Попадението за Септември- беше дело на Митко Атанасов. Футбилистите ни, представящи школата нс Септевмри(Симитли) имаха доста положения за голове и не се представиха никак зле на терена, но късметът на беше стях.  Въпреки загубата, децата получиха много похвали от организаторите на форума, както и от наблюдаващите треньори на други отбори.

Следващата среща за Септември (Симитли) е на 27-ми юни, когатоо ще се изправят срещу отбора на Олимпия (София). След равенство или победа в този двубой, децата ни имат шанс да се класират за следващия кръг на световното,което е целта на отбора.

Пирин Прес

Next Post

24 юни- Еньов ден е!

нд юни 24 , 2018
Българите наричат Еньовден още Средилето или Ден на слънцето, защото съвпада с лятното слънцестоене. От този ден слънцето започва бавно да намалява и годината да клони към зимата. Според народните вярвания днес слънцето „играе“ или трепти, когато изгрява, и който стане сутринта рано, за да го види, ще бъде здрав […]