Мирослав Живков: Първенството трябва да спре

Старши треньорът на волeйболния „Пирин“ (Разлог) Мирослав Живков потвърди официалната позиция на ръководството на клуба: първенството в мъжката волейболна Суперлига трябва да приключи, да не се играят плейофи, като се зачете класирането от  незавършилия редовен  сезон.

Живков мотивира убедително решението с епидемията от коронавирус, прекъсналите поради това тренировки и мачове, и грижата за здравето и живота на състезатели, треньори, съдии и фенове. Президентът на ВК „Пирин“ (Разлог) д-р Радко Тумбев, като член на Управителния съвет на БФ по волейбол, на заседанието във вторник официално ще изрази това становище.

Треньорът Мирослав Живков е категоричен, че шестото място в редовния сезон приляга на разложкия отбор, в който протича сериозен процес на подмладяване и се разчита тотално на юноши от школата на клуба.

 

BNR.BG

Пирин Прес

Next Post

Доц. Атанас Мангъров: Заразените с Covid-19 са 10 пъти повече от обявените

нд мар. 29 , 2020
„Действителният брой на случаите на заразени с Covid-19 е десетократно повече от обявените досега 338… Ако не знаем какво се случва, как ще го го контролираме. Не може да управляваш един процес, ако не го изследваш“. Това коментира пред БНР доц. Атанас Мангъров, част от медицинския съвет към правителството за […]